figurahelena.gr

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από το περιβάλλον και από ακραίες θερμοκρασίες.
Έχει την ικανότητα να επουλώνεται από πληγές ή κοψίματα, μας αποτοξινώνει (μέσω του λεμφικού συστήματος - το 70% κυκλοφορεί στο χόριο, που είναι το μεσαίο στρώμα της επιδερμίδας). Είναι αυτό που απλά κρατάει τα "κακά" έξω και τα "καλά" μέσα.


Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει, ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν μάθει να το φροντίζουν, όπως του αξίζει ή όσο το έχει ανάγκη.
Οφείλουμε να το φροντίζουμε, εσωτερικά, με σωστή διατροφή και εξωτερικά με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα στο σπίτι και με ποιοτικές επαγγελματικές περιποιήσεις.
Κυρίως το πρόσωπο είναι εκτεθειμένο, όλη την ώρα, στην ακτινοβολία, τον αέρα, την μόλυνση του περιβάλλοντος, τις εκφράσεις του προσώπου μας, στις ορμονικές μεταβολές κ.α. Επιπλέον, είναι αυτό που δεν μπορούμε να κρύψουμε, αν υπάρχει μια διαταραχή στην λειτουργία του. Για αυτό και χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα.

- Στην εφηβεία μπορούμε να προλάβουμε, εξάρσεις ακμής και να διατηρήσουμε σε ένα σταθερό επίπεδο την ακμή, μέχρι να περάσει η εφηβεία, που είναι μία από τις αιτίες της έναρξης της ακμής, ώστε να μην αφήσει σημάδια στην επιδερμίδα.
- Μπορούμε, να προλάβουμε την εμφάνιση υπερμελαγχρώσεων (πανάδες), ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην χώρα μας, λόγω έντονης ακτινοβολίας.
- Τελικά έχουμε τη γνώση της λειτουργίας του δέρματος και της δράσης των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογία, ώστε να σας προτείνουμε, τα κατάλληλα προϊόντα για την δική σας δερματική κατάσταση. Πολλές φορές έχουν έρθει άτομα στο κέντρο μας, που είχαν ένα θαμπό, ξηρό δέρμα γιατί απλά δεν είχαν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που τους ταίριαζαν. Ακόμα και ένα λάθος καθαριστικό προϊόν, μπορεί να αλλάξει την σωστή λειτουργιά του δέρματος.
Οι αισθητικοί – κοσμετολόγοι του Figura Helena, σε συνεργασία με τους αισθητικούς των εταιριών καλλυντικών που συνεργαζόμαστε, πραγματοποιούμε κατά διαστήματα ημέρες διάγνωσης του δέρματος, με διαγνωστικό μηχάνημα, το οποίο έχει ειδικά φίλτρα, και σας δείχνει τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας και πρόκειται να εμφανιστούν στο μέλλον. Επίσης μετράμε αν είναι σε ισορροπία η υγρασία, η ελαστικότητα και τα λιπίδια του δέρματος σας. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα φροντίδας και πρόληψης.


Κυριάκη Μαρία
Αισθητικός - Κοσμετολόγος
Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Επικοινωνία

xartis-epikoinoniaΔιεύθυνση: Ηρώς Κωνσταντοπούλου 17, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9914115
Fax: 210 9926700
E mail:  info@figura.gr
facebook youtube

Top of Page