figurahelena.gr
Home Υπηρεσίες Περιποιήσεις με την τεχνολογία ELOS

Αποτρίχωση & Ανανέωση δέρματος με την τεχνολογία ELOS

Η συσκευή Aurora είναι μια ασφαλής μέθοδος, για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας και των αντιαισθητικών δερματικών «βλαβών», στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αξιοποιεί την τεχνολογία δύο διαφορετικών πηγών ενέργειας. Μιας φωτεινής που είναι το παλμικό φως ή IPL και μιας ηλεκτρικής ενέργειας που είναι η RF ή ραδιοσυχνότητα. Αυτή η τεχνολογία λέγεται ELOS, από τα αρχικά Electro Optical Synergy.

Στοχεύει την ρίζα των τριχών, τα σημάδια της ακμής, τα τριχοειδή αγγεία και τις υπερμελαγχρώσεις, χωρίς να τραυματίζει των περιβάλλοντα δέρμα.

Έτσι, πετυχαίνουμε ένα λείο και καθαρό δέρμα!

Η συσκευή είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA)

ELOS AC Ακμή

a2Με ποιόν τρόπο θα με απαλλάξει το Aurora AC από την βλατιδώδη ή βλατιδοφλυκταινώδη ακμή;

Η ακμή είναι μια διαταραχή του δέρματος που προκαλείται από ποικίλους παράγοντες, περιλαμβανομένων ορμονικών και γενετικών παραγόντων. Στο δέρμα υπάρχει ένας φυσιολογικός πληθυσμός βακτηρίων του είδους Propionibacterium acnes, αλλά όταν οι πόροι αποφράσσονται, το παραγόμενο σμήγμα και ο πολλαπλασιασμός του P. Acnes προκαλεί τον σχηματισμό διογκωμένων και φλεγμονωδών βλαβών της ακμής.

 

Περισσότερα...

ELOS SR Ανανέωση Δέρματος

logo elosΤο καλοκαίρι το δέρμα εκτίθεται περισσότερο από τις άλλες εποχές στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο ήλιος επιδρά στο δέρμα προκαλώντας φωτογήρανση. Σημάδια φωτογήρανσης είναι οι μικρές ρυτίδες, οι πανάδες (μελαγχρωματικές κηλίδες), οι ευρυαγγείες. Αυτά τα σημάδια εμφανίζονται πιο έντονα μετά το καλοκαίρι. Αν προλάβουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης στην αρχή τους θα έχουμε και πιο γρήγορη αποκατάσταση. Στο κέντρο αισθητικής Figura Helena μπορείτε να βρείτε λύση.

Περισσότερα...

ELOS DS Αποτρίχωση

elos-technology-handpiece

Η τριχοφυΐα εξακολουθεί να είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων. Σήμερα, με την πρόοδο της κοσμητολογίας και της τεχνολογίας η αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων τριχών μπορεί να γίνει γρήγορα και ανώδυνα.

Για δεκαετίες η ηλεκτρόλυση και η θερμόλυση ήταν οι μόνες αποδεδειγμένες και εγκεκριμένες μέθοδοι από τον FDA, για μόνιμη απομάκρυνση των τριχών και με πολύ καλά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια έκανε την εμφάνιση της η φωτοθερμόλυση με άριστα αποτελέσματα στην αποτρίχωση και η ακόμα πιο νέα μέθοδος ELOS (Electtro Optical Synergy) με αποτέλεσμα ακόμα και στις ανοικτόχρωμες τρίχες.

Με ποιόν τρόπο θα με απαλλάξει το Aurora DS από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

To Aurora DS χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές πηγές ενέργειας, μια φωτεινή που είναι το παλμικό φως ή IPL και μια ηλεκτρική ενέργεια που είναι η RF ή ραδιοσυχνότητα. 

 

Περισσότερα...

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Top of Page