figurahelena.gr
Home Υπηρεσίες Ριζική Αποτρίχωση και Προσωρινή

Ριζική Αποτρίχωση και Προσωρινή Αποτρίχωση

Στο Figura Helena η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, από αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ, που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας.

Σε εμάς θα βρείτε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης.apotrixosi riziki prosorini 2

Για μόνιμη αποτρίχωση:

- LASER Αλεξανδρίτη - Candela

-  Φωτοθερμόλυση -ΙΡL με την μέθοδο ELOS (συνδυασμός IPL &   ραδιοσυχνοτήτων)

  -  Ριζική αποτρίχωση με βελόνα (ηλεκτρική αποτρίχωση)

Για προσωρινή αποτρίχωση

  - Κερί

  - Ενζυμική αποτρίχωση

Επιπλέον πληροφορίες

  -  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα τον αποτριχώσεων σας στο σπίτι, το FIGURA σας προτείνει να εφαρμόσετε τα προϊόντα DEPILEVE. Περιέχουν ένζυμα για την μείωση της τριχοφυΐας και η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο, τις μασχάλες, το σώμα.

  -  Ψευδοθυλακίτιδα, θυλακίτιδα, η «τρίχα που μεγαλώνει μέσα στο δέρμα» είναι η ίδια κατάσταση.

Η θυλακίτιδα δημιουργείται πολύ συχνά με τις αποτριχωτικές μεθόδους. Περισσότερο με το ξύρισμα και λιγότερο με το κερί.

Στην εμφάνιση της, μεγάλο ρόλο παίζουν η ευαισθησία του κάθε ατόμου. Σε άτομα με σγουρές τρίχες εμφανίζεται πιο συχνά καθώς και ορμονικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι.

Οι τρίχες φυσιολογικά μεγαλώνουν στο κέντρο του θύλακα και εμφανίζονται κάθετα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στη θυλακίτιδα η τρίχα δεν μεγαλώνει στο κέντρο του θύλακα, αλλά «στρίβει» και τραυματίζει το τοίχωμα του θυλάκου. Αυτό δημιουργεί φλεγμονή και μπορεί να εμφανιστεί βλατίδα ή και κύστη. Στη συνέχεια αυτή η φλεγμονή αν επιμένει, δημιουργεί ουλή ή δυσχρωμίες (υπερμελάγχρωση ή υπομελάγχρωση).

Στο Figura Helena μπορεί να αντιμετωπιστεί μερικώς με χρήση προϊόντων που περιέχουν οξέα φρούτων (απολεπιστική – αντιφλεγμονώδη δράση) και με ουσίες όπως η τρικλοζάνη (αντισηπτική δράση). 

Αντιμετωπίζεται πλήρως με αποτριχωτικές μεθόδους όπως η φωτοαποτρίχωση (ELOS DS) και τοLASER Αλεξανδρίτη - Candela.

LASER Αποτρίχωση- Alexandrite (755nm)

laser alexandrite 755nm epilation GentleLasePro

 

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα και την θυλακίτιδα, γρήγορα, ανώδυνα, με το νέο σύστημα GentleMax Pro Laser της Candela.

Η αποτρίχωση με laser, επιτυγχάνεται μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Με πιο απλά λόγια η ενέργεια που απελευθερώνεται από το σύστημα laser, απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας, όπου φτάνει μέχρι την ρίζα της και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Έτσι η τρίχα δεν μπορεί να αναπτυχθεί και μένει ένα λείο και απαλό δέρμα.

Το laser Αλεξανδρίτη είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης. Πόσες συνεδρίες απαιτούνται.
Οι τρίχες εξαφανίζονται το πολύ σε 8 συνεδρίες. Η συχνότητα των επισκέψεων είναι ως εξής: οι πρώτες 2 - 3 συνεδρίες, κάθε 1 ή 2 μήνες και οι υπόλοιπες κάθε 2 ή 3 μήνες. Όταν δηλαδή οι τρίχες εμφανίζονται.

 

 

Περισσότερα...

Κερί

apotrixosi me keri 2

 

 

Για την προσωρινή απομάκρυνση της τριχοφυΐας από περιοχές μη ορμονοεξαρτόμενες (πόδια, μπικίνι, μασχάλες), κατάλληλη είναι η αποτρίχωση με κερί από μέλι ή rose petals (από φυσική ρητίνη).

 

 

 

Περισσότερα...

Ενζυμική Αποτρίχωση

enzimiki apotrixosi 2Η ενζυμική αποτρίχωση είναι κατάλληλη για πόδια, μασχάλες και μπικίνι. Πετυχαίνει σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας μέχρι 30% για τις σκούρες τρίχες και μέχρι 50% για το χνοώδες τρίχωμα.

Αυτή η μέθοδος προτιμάται και για ορμονοεξαρτόμενες περιοχές (μουστάκι, παρειές, λαιμός, κοιλιά, γλουτοί, χέρια).

Όταν η αποτρίχωση με κερί επιδεινώνει την υπάρχουσα τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτόμενες περιοχές η ενζυμική αποτρίχωση θα την μειώσει.

 

 

Περισσότερα...

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

 hlektriki apotrixvsi me velona

 

 

Για μόνιμη απομάκρυνση της επίμονης τριχοφυϊας σε μικρές εκτάσεις όπως λαιμό, παρειές, μουστάκι, κοιλιά εφαρμόζεται ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...

IPL Φωτοαποτρίχωση

monimi apotrihosi ipl rf elos

 

Για μόνιμη απομάκρυνση τριχών σε μεγάλες επιφάνειες υπάρχει δυνατότητα φωτοθερμόλυσης - ΙΡL (με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας ΕLΟS) (για πόδια, μπικίνι, χέρια). Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε μικρότερες περιοχές εφ’ όσον η τρίχα έχει σκούρο χρώμα (μελανίνη).

Η μέθοδος

Η φωτοαποτρίχωση χρησιμοποιεί ένα πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα. Στο figura Helena οι εξειδικευμένοι αισθητικοί - απόφοιτοι ΤΕΙ, θα επιλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς ανάλογα, με το χρώμα της τρίχας, τη διάμετρο της, τη περιοχή που βρίσκεται και τον τύπο του δέρματος ώστε να επιτύχουμει το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

 

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Top of Page