figurahelena.gr

LASER Αποτρίχωση- Alexandrite (755nm)

laser alexandrite 755nm epilation GentleLasePro

 

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα και την θυλακίτιδα, γρήγορα, ανώδυνα, με το νέο σύστημα GentleMax Pro Laser της Candela.

Η αποτρίχωση με laser, επιτυγχάνεται μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Με πιο απλά λόγια η ενέργεια που απελευθερώνεται από το σύστημα laser, απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας, όπου φτάνει μέχρι την ρίζα της και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Έτσι η τρίχα δεν μπορεί να αναπτυχθεί και μένει ένα λείο και απαλό δέρμα.

Το laser Αλεξανδρίτη είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης. Πόσες συνεδρίες απαιτούνται.
Οι τρίχες εξαφανίζονται το πολύ σε 8 συνεδρίες. Η συχνότητα των επισκέψεων είναι ως εξής: οι πρώτες 2 - 3 συνεδρίες, κάθε 1 ή 2 μήνες και οι υπόλοιπες κάθε 2 ή 3 μήνες. Όταν δηλαδή οι τρίχες εμφανίζονται.

 

 

Όταν υπάρχει κάποια ορμονική διαταραχή (π.χ αυξημένες τιμές ανδρογόνων) παρατηρείται αύξηση της τριχοφυϊας κυρίως στο πρόσωπο, τους γλουτούς, την κοιλιά κ.α. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να μιλάμε για εξαφάνιση τριχοφυϊας, αλλά μείωση.
Όταν συμβαίνει αυτό, συστήνουμε παρακολούθηση από ενδοκρινολόγο, για ρύθμιση του ενδοκρινολογικού προβλήματος.

Για ποια τριχοφυϊα δεν είναι κατάλληλη η αποτρίχωση με laser.
Για το ξανθό και χνοώδες τρίχωμα. Δεν υπάρχει αρκετή μελανίνη στην τρίχα, για να απορροφηθεί η ενέργεια του laser, και να φτάσει μέχρι την ρίζα της και να την καταστρέψει.

Τι θα νιώσετε κατά την διάρκεια της συνεδρίας
Όταν έχεις να κάνεις, αποτρίχωση, με το καλύτερο μηχάνημα της παγκόσμιας αγοράς, νιώθεις την σιγουριά μιας μεγάλης αμερικάνικης εταιρίας, την ταχύτητα και το αποτέλεσμα του leader στην αγορά των LASER, καθώς και την λιγότερη δυνατή ενόχληση, χάρη στον τέλειο ψυκτικό μηχανισμό, που διαθέτει. Είμαστε περήφανοι για το CANDELA 3ης γενιάς.
Παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την δυσφορία κατά την εφαρμογή της αποτρίχωσης με το laser είναι: σκούρα επιδερμίδα, σκούρα και πυκνή τριχοφυϊα. Επίσης κάθε άτομο έχει διαφορετική αίσθηση και ανοχή δυσφορίας - πόνου. Μετά από 2 - 3 συνεδρίες που θα εξασθενήσουν οι τρίχες η ενόχληση μειώνεται αισθητά και δεν είναι άξια λόγου.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του laser
Το Laser της Candela ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, εφόσον ρυθμιστούν κατάλληλα οι παράμετροι.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από την ποιότητα του μηχανήματος, αλλά κυρίως από το ποιος το χειρίζεται καθώς και αν το σύστημα συντηρείται σωστά. 

Σε εμάς η αποτρίχωση laser γίνεται αποκλειστικά από αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ, την οποία έχουμε διδαχθεί, στην διάρκεια των σπουδών μας , γνωρίζοντας τον τρόπο δράσης, όλων των laser και τους τρόπους προστασίας. Ταυτόχρονα η εταιρία Candela, μας παρέχει εξαιρετική ενημέρωση για την χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

Σημεία που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με laser
- Πρόσωπο: άνω χείλος, φρύδια, πηγούνι, ζυγωματικά, παρειές, φαβορίτες
- Αυτιά
- Χέρια
- Μασχάλη

laser aleksandriti

- Μπικίνι: απλό ή brazil
- Πόδια: γάμπες, μηρούς
- Γλουτοί
- Στήθος

- Μέση
- Κοιλιά
- Γλουτούς
- Αυχένα
- Πλάτη

Επίσης είναι κατάλληλη μέθοδος για την αντιμετώπιση της θυλακίτιδας. Η θυλακίτιδα, εμφανίζεται σε ορισμένα άτομα, μετά από αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί. Στη συνέχεια η τρίχα γυρίζει μέσα στο δέρμα, ερεθίζοντας τον τριχοσμηγματογόνο θύλακα. Έτσι η περιοχή γύρω από κάθε τριχικό θύλακα είναι κόκκινη και μπορεί να εμφανίσει σπυράκια, δυσχρωμίες ή ουλές σε ποιό ευαίσθητα δέρματα. Έτσι όταν κάνουμε laser για μόνιμη αποτρίχωση, φεύγει και ο παράγοντας που ερεθίζει τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας ένα δέρμα λείο, χωρίς κοκκινίλες και "γκρι" σκιά κάτω από το δέρμα.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία
Η συνεδρία με το laser Αλεξανδρίτη (GentleLase Pro-U), που είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας Candela, παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές εφαρμογές. Οι συνεδρίες διαρκούν από λίγα λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή που θα εφαρμοστούν.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε τους χρόνους για κάποιες περιοχές που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με laserglaseBA1lrg

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΡΟΝΟΣ
Πόδια 30'
Πόδια - μπικινι     40'
Μασχάλες 5'
Μπικίνι 10'
Πλάτη 20'

 

Πως γίνεται η διαδικασίαgLaseBA2lrg

- Καθαρίζουμε την περιοχή από τυχόν make up, αρώματα ή αποσμητικό
- Οριοθετούμε την υπό θεραπεία περιοχή
- Κόβουμε τις τρίχες
- Εφαρμόζουμε το laser
- Εφαρμόζουμε καταπραϋντική κρέμα

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την συνεδρία με το laser Αλεξανδρίτη
- Αν το δέρμα είναι μαυρισμένο (από ήλιο ή solarium) πρέπει να περιμένετε μέχρι να φύγει το μαύρισμα.
- Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο ή σε solarium τουλάχιστον 4 – 6 εβδομάδες πριν την εφαρμογή του laser.
- Αν χρησιμοποιείτε αυτομαυριστικές κρέμες ή κάνετε μαύρισμα με αερογράφο, πρέπει να σταματήσετε την εφαρμογή τους 15 μέρες πριν το laser.
- Μην αποχρωματίζετε, αποτριχώνετε με κερί τις τρίχες, 4 – 5 εβδομάδες πριν και μετά τις συνεδρίες.
- Μπορείτε να ξυρίσετε τις τρίχες 1 – 2 μέρες πριν την συνεδρία – στο σώμα (μετά από συνεννόηση με την αισθητικό).

Τι πρέπει να προσέξετε μετά την συνεδρία
- Πρέπει να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με τακτική ανανέωση του (κάθε 1 – 2 ώρες)
- Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο ή σε solarium, για 4 – 6 εβδομάδες, ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα υπερμελαγχρώσεων.
- Μην χρησιμοποιείτε αποσμητικό για 24 ώρες (όταν κάνετε laser στην μασχάλη).
- Μην τρίβετε την περιοχή με peeling ή με άγριο σφουγγάρι
- Μην τραβάτε τις τρίχες με κερί ή τσιμπιδάκι.
- Αμέσως μετά την θεραπεία η περιοχή μπορεί να γίνει ροζ ή κόκκινη και να δημιουργηθεί ερύθημα, κάτι που αναμένουμε και είναι εντελώς φυσιολογικό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι 2 – 3 μέρες.

Άλλες πληροφορίες
- 10 – 20 μέρες μετά την συνεδρία, οι τρίχες θα αρχίσουν να πέφτουν.
- Αν είστε έγκυος απαγορεύεται να κάνετε αποτρίχωση με laser.
- Σε περίπτωση που ακολουθείτε κάποια θεραπευτική αγωγή, οφείλετε να ενημερώσετε την αισθητικό σας - κατά την λήψη του ιστορικού σας - γιατί κάποια φάρμακα κάνουν φωτοευαίσθητη την επιδερμίδα σας, όσο τα λαμβάνετε.

Παρενέργειες
Γενικά δεν υπάρχουν παρενέργειες και είναι ασφαλής μέθοδος, ιδιαίτερα το laser GentleLase Pro-U, είναι από τα πιο ασφαλή, γιατί έχει ένα πολύ καλό ψυκτικό μηχανισμό για να κρυώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Δεν επιτρέπεται
- Αν λαμβάνετε κάποια φάρμακα, που προκαλούν φωτοευαισθησία (όπως ήδη αναφέραμε) ή σε περίπτωση λεύκης και εγκυμοσύνης.

- Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, γιατί ιδιαίτερα τα πολύ μελαχρινά άτομα μπορεί να εμφανίσουν υπομελαγρώσεις ή υπερμελαγρώσεις (πιο σκούρο ή πιο ανοικτά σημάδια από το φυσιολογικό σας), μετά από την εφαρμογή με laser. Για αυτό πρέπει να ενημερώνετε σε κάθε συνεδρία με ειλικρίνεια τον αισθητικό σας για την έκθεση στον ήλιο.

Στο Figura Helena πάντα πριν ξεκινήσουμε μια θεραπεία με laser, συζητάμε μαζί σας, τις προσδοκίες σας και σας λύνουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας πούμε - κατά προσέγγιση - πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε και σε τι συχνότητα.

Σε μερικές περιπτώσεις και ιδιαίτερα σε ορμονοεξαρτόμενες περιοχές όπως στο πρόσωπο, μέση, κοιλιά απαιτείται συνδυασμός μεθόδων αποτρίχωσης, όπως η μέθοδος ELOS (συνδυασμός παλμικού φωτός - IPL & ραδιοσυχνοτήτων – RF) και η ηλεκτρική αποτρίχωση για τις λευκές τρίχες ή τις πολύ λεπτές που δεν έχουν αρκετή μελανίνη ώστε να απορροφηθεί η ενέργεια από το laser ή το IPL.

Στο Figura Helena είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης, με τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς (laser Alexandrite – Candela & Aurora ELOS– Syneron), από αισθητικούς απόφοιτους ΤΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Top of Page