figurahelena.gr
Home Υπηρεσίες Περιποιήση Προσώπου Κατά της Ακμής-Λιπαρότητας

Κατά της Ακμής-Λιπαρότητας

Όποιος έχει ακμή, σίγουρα ονειρεύεται να ξυπνήσει το πρωί και να μην δει «αλλο ένα σπυράκι» στο προσωπό του ή και στο σώμα του.

Οι πιο δραστικές περιποιήσεις γίνονται τον Χειμώνα και βασίζονται κυρίως στα οξέα φρούτων (όπως το σαλικυλικό οξύ, το λακτικό οξύ κλπ)

Ακόμα και στις πιο δραστικές περιποιήσεις μας, σεβόμαστε την επιδερμίδα, προσφέροντας της αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σε συνδυασμό με οξέα φρούτων. Για αυτό έχουμε επιλέξει τα συστήματα αναδόμησης της ph Formula και πιο συγκεκριμένα την A.C.N.E. Για πολύ ερεθισμένες επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ροδόχρου ακμή, επιλέγουμε την Chronic Redness και αν η επιδερμίδα παρουσιάζει σημάδια (υπερμελαγχρώσεις) από ακμή που έχει υποχωρήσει, τότε ιδανική είναι η M.E.L.A.

Το καλοκαίρι, προσέχουμε τι θα εφαρμόσουμε στο δέρμα για να μην αντιδράσει με τον ήλιο. Σε αυτή την περίπτωση ρυθμίζουμε την έκκριση του σμήγματος με ένζυμα, όπως η Ενζυματική περιποίηση και η Multi Vitamin Complex -PB Serum.

Κι επειδή η ακμή δεν εμφανίζεται μόνο στην εφηβεία, με την Anti Aging Blemish Control, συνδυάζουμε την αντιγήρανση και την ρύθμιση της λιπαρότητας ή της ακμής, με μία περιποίηση.

Ιδανικά, σε συνδυασμό με τις καλλυντικές περιποιήσεις μας, εφαρμόζουμε συνδυασμό παλμικού φωτός με ραδιοσυχνότητες, με την Τεχνολογία ELOS AC.

Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και τα κατάλληλα προϊόντα και μηχανήματα για να περιορίσουμε ή να εξαφανίσουμε την ακμή.

Αρχικά είναι σημαντικό για εμάς, να κατανοήσετε τους κύριους παράγοντες που δημιουργούν την ακμή και σταδιακά να απομακρύνουμε με καθαρισμούς το σμήγμα που ήδη έχει «συσσωρευτεί» στους σμηγματογόνος αδένες, να περιορίσουμε την υπερέκριση του σμήγματος με τις κατάλληλες περιποιήσεις στον χώρο μας και με προϊόντα φροντίδας στο σπίτι σας.

ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ & ΑΚΜΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ 

ELOS AC - Παλμικό φως & Ραδιοσυχνότητες

ELOS AC

 

Το Aurora AC χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτεινής ενέργειας που έχει ως στόχο τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Συνδυάζει την φωτεινή ενέργεια του παλμικού φωτός - IPL (βραχέα μήκη κύματος του κυανού φάσματος) και την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων - RF, για να μειώσει τις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής και τον απαιτούμενο χρόνο επούλωσης τους. Έτσι εξομαλύνεται η υφή και η χροιά του δέρματος.

 

Περισσότερα...

Χημικά peeling ΑCID ART – Farmona

βλέπε peeling ACID ART

A.C.N.E - pH formula

βλέπε A.C.N.E - pH formula

Multi Vitamin Complex -PB Serum

multivitamin-cmplex-5Καινοτόμα περιποίηση για λιπαρά δέρματα ή δέρματα με τάση ακμής.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κοκτέιλ βιταμινών του συμπλέγματος Β, Κερατινάση και λιπάση

 

Περισσότερα...

Γλυκολικό Οξύ

Βλέπε ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

Σαλικυλικό Οξύ

Βλέπε ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ

Ενζυματική απολέπιση

Περιποίηση εξισορρόπησης για το ακνεϊκό δέρμα

Είναι κατάλληλη αγωγή για το ασφυξιακό και ακνεϊκό δέρμα. Περιέχει φυσικά ένζυμα φρούτων και ενεργά συστατικά με αντισηπτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, τα οποία συμβάλλουν στην απολέπιση της επιδερμίδας και στην διάνοιξη των κλειστών πόρων.

Περισσότερα...

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Top of Page