figurahelena.gr

Καθαρισμός

Μετά τον καθαρισμό η επιδερμίδα οξυγονώνεται, αντιδρά καλύτερα σε οποιαδήποτε αισθητική περιποίηση ακολουθήσει και αξιοποιεί καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας στο σπίτι.

Ο σωστός βαθύς καθαρισμός δεν αφήνει σημάδια και κοκκινίλες στην επιδερμίδα. Στο Figura Helena, η εξαγωγή του σμήγματος γίνεται αποκλειστικά με τα δάκτυλα, χωρίς την χρήση «εργαλείων» όπως tire comedone κλπ, τα οποία ερεθίζουν την επιδερμίδα και μπορεί να την τραυματίσουν. Πάντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (γάντια & γάζες μιας χρήσεως, βελόνες διάνοιξης μιας χρήσεως, ενδεδειγμένα αντισηπτικά δέρματος κλπ).

Μετά από 3 ώρες η επιδερμίδα επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση, χωρίς μαύρα στίγματα. Αν το δέρμα έχει ακμή, τότε θα χρειαστεί λίγες ώρες παραπάνω για να υποχωρήσει ο ερεθισμός.

Μύθο αποτελεί η φήμη ότι μετά τον καθαρισμό ανοίγουν οι πόροι και μένουν για πάντα ανοικτοί και χρειάζονται επαναλαμβανόμενοι καθαρισμοί.

Στο Figura Helena υπάρχει η επιλογή 4 ειδών Βαθύ καθαρισμών
Εκτός από τον Κλασικό βαθύ καθαρισμό, οπού μετά την εξαγωγή, πάντα θα περιποιηθούμε την επιδερμίδα ανάλογα με τις ανάγκες της, σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδυάσετε 2 σε 1, δηλαδή μια από τις καλύτερες περιποιήσεις μας σε συνδυασμό με βαθύ καθαρισμό.

Στα ακνεϊκά δέρματα δεν αρκεί μόνο ο βαθύς καθαρισμός για να εξαφανιστούν τα ακμοειδή στοιχεία. Για αυτό προσφέρουμε Βαθύ καθαρισμό σε συνδυασμό με περιποιήσεις ρύθμισης της λιπαρότητας, όπως ο Βαθύς καθαρισμός & Enzyme Treatment  και ο Bαθύς αντιοξειδωτικός καθαρισμός – pH formula.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάγκη ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό, μπορεί να επιλέξει την Super Hydradermie – Guinot η οποία περιλαμβάνει την Νο1 περιποίηση ενυδάτωσης.

Εαν έχετε ανάγκη από λάμψη, τότε προτείνουμε τον Bαθύ αντιοξειδωτικό καθαρισμό – pH formula.


Η συχνότητα που κάποιος πρέπει να κάνει καθαρισμό ποικίλει, ανάλογα με τον τύπο της κάθε επιδερμίδας:
Κανονική επιδερμίδα: 1 φορά/ χρόνο
Μικτή επιδερμίδα: 2 – 3 φορές/ χρόνο
Λιπαρή επιδερμίδα/ ακμή: κάθε 2 μήνες (σε αυτή την περίπτωση, στοχεύουμε στην ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος με τις κατάλληλες περιποιήσεις (link), ώστε ο καθαρισμός να γίνεται στην συχνότητα της μικτής επιδερμίδας, δηλάδή 2 – 3 φορές/χρόνο).

Bαθύς αντιοξειδωτικός καθαρισμός – pH formula

vathis katharismos phformula

 

 

 

Ο βαθύς αντιοξειδωτικός καθαρισμός προσώπου με τα προϊόντα αναδόμησης της pH formula βοηθάει στην αποσυμφόρηση της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα. Έτσι αποκαθιστώται οι λειτουργίες της επιδερμίδας, διατηρώντας την σε ισορροπημένη & υγιή κατάσταση. Επιτυγχάνεται καλύτερη οξυγόνωση και προστασία του δέρματος από την έντονη δράση των ελευθέρων ριζών ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

 

 

 

Περισσότερα...

Super Hydradermie – Guinot

Βαθιά ενυδατική περιποίηση & βαθύς καθαρισμός .

Ειδική μέθοδος ενυδάτωσης με 2 ειδών ρεύματα (γαλβανικό & υψίσυχνα) και με προϊόντα "φορτισμένα" για καλύτερη διείσδυση.

Guinot Hydradermie process

Περισσότερα...

Βαθύς καθαρισμός & ενζυματική απολέπιση για δερμα με ακμή

H περιποίηση είναι κατάλληλη για την εξισορρόπηση του ασφυξιακού και ακνεϊκού δέρματος. Περιέχει φυσικά ένζυμα φρούτων και ενεργά συστατικά με αντισηπτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, τα οποία συμβάλλουν στην απολέπιση της επιδερμίδας και στην διάνοιξη των κλειστών πόρων.

Περισσότερα...

Κλασικός Βαθύς Καθαρισμός

katharismosΕίναι απαραίτητη και βασική περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, με διαφορετική συχνότητα η κάθε επιδερμίδα.

 

 

 

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Αλλαγή Γλώσσας

Τελευταία Νέα

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

Βιταμίνη D & ήλιος - Η άποψη του αισθητικού

      Τον τελευταίο καιρό έρευνες δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη ή ανεπάρκεια βιταμίνης D. Κι…

Ιουνίου 19

Περισσότερα...

Διατροφή & αϋπνία

Διατροφή & αϋπνία

    Έχεις αϋπνίες; Καταπολέμησε τις μέσω της διατροφής - Κάνε το τελευταίο σου γεύμα 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.…

Νοεμβρίου 08

Περισσότερα...

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ανανεώνεται συνεχώς (κατά μέσο όρο, κάθε 25 μέρες). Μας προστατεύει από…

Αυγούστου 01

Περισσότερα...

Τα γλυκά των Χριστουγέννων

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έρχεται! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά…

Δεκεμβρίου 14

Περισσότερα...

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για ποιο λόγο δεν πρέπει να «ξεριζώνουμε» τις τρίχες σε κάποιες περιοχές;

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης;Οι μέθοδοι αποτρίχωσης, χωρίζονται σε προσωρινές & μόνιμες. Οι μέθοδοι μόνιμης αποτρίχωσης είναι:- LASER-…

Δεκεμβρίου 10

Περισσότερα...

Περισσότερα

GIFT iconBONUS iconPOLICY iconPAYMENT icon

 

Top of Page